2 februari 2018

Korting voor therapeuten, verpleegkundigen en verzorgenden

Vanaf nu kunnen naast therapeuten ook verpleegkundigen en verzorgenden bij ons de Medische en Psychosociale Basiskennis opleidingen volgen. Om dit te vieren, hebben we een hele mooie aanbieding!

In april starten we met een MBK-introductiegroep en een PsBK-introductiegroep van 12 deelnemers waarvan de helft verpleegkundige of verzorgende is en de andere helft therapeut. Een mooie manier om te kijken hoe het studeren samen gaat. Het betreffen versnelde trajecten, wat betekent dat je binnen 12 lessen verspreid over 6 maanden je diploma op zak kunt hebben. Voor deelname aan deze klassen krijg je maar liefst €795 korting. Het enige wat hier tegenover staat is dat je na afloop van iedere les een korte vragenlijst invult en wij je wellicht een keertje bellen om te vragen hoe je de opleiding ervaart en of je wellicht nog feedback (of complimenten) voor ons hebt!

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in!

nieuwebutton mbk    nieuwebutton psbk

Nog geen keuze gemaakt? Lees dan dit blog.

Heb je toch nog vragen? Neem dan een kijkje op onze website of bel met een van onze servicetoppers, 085 401 93 68.

Hopelijk tot ziens,

Con Amore

 

Over Con Amore

Con Amore is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in de opleidingen medische en psychosociale basiskennis. We zijn een familiebedrijf met een passie voor liefdevol ondernemen. Dit uit zich o.a. in betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor onze studenten, en een continue drive om hen de best mogelijke opleidingservaring aan te bieden. Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen over het ontstaan en de missie van Con Amore.

Geschreven door:
Con Amore

Categorie
nieuws Opleidingsnieuws

Delen:

Populair artikel: