2 februari 2018

MBK en PsBK nu ook voor verpleegkundigen en verzorgenden

Wij hebben goed nieuws! Onze Medische en Psychosociale Basiskennis opleidingen zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V. Dit betekent dat ook verpleegkundigen en verzorgenden onze opleidingen kunnen volgen en hier maar liefst 96 geaccrediteerde V&V punten voor krijgen. Wij zijn erg blij met de accreditatie en zien dit als een grote stap in onze missie om complementair en regulier met elkaar te verbinden!

Wat leer ik bij de medische en/of psychosociale basiskennis?

Beide opleidingen bieden, zoals de naam al verraadt, de basiskennis aan. De beginselen van alle relevante medische en of psychosociale onderwerpen komen aan bod. Hierin ligt de nadruk op ziektebeelden en stoornissen die veel voorkomen en met name op de alarmsymptomen. Je leert dus bij welke symptomen jouw alarmbellen moeten gaan rinkelen en hoe jij vervolgens kunt handelen en/of hoe een arts, psycholoog, of specialist zou handelen. Klik hier om meer te lezen over de opleidingen.  

Kies ik voor MBK of PsBK?

Als verpleegkundige of verzorgende kun je de medische basiskennis zien als een herhaling en opfrisser van de kennis die je tijdens je beroepsopleiding hebt opgedaan. Met de psychosociale basiskennis breid je je kennis uit. Aangezien de psyche van zeer grote invloed is op de fysieke gezondheid (en vice versa), creëer je hiermee een mooie complete basis voor jezelf. Je kunt er ook voor kiezen om beide opleidingen te volgen. Vanwege de overlap krijg je dan vrijstelling van 6 lessen, waardoor je binnen slechts 18 lessen 192 punten haalt. Doordat in korte tijd alle relevante onderwerpen uit de geneeskunde en/of de psychologie de revue passeren, krijg je een geweldig panoramisch overzicht over de gehele materie. Dat blijkt heel verfrissend te werken, ook op ingesleten inzichten en patronen.

Waarom Con Amore?

  • Opleiding ontwikkeld door ervaren artsen en psychologen.
  • Opfrissen en/of uitbreiden van de kennis.
  • Uniek studie-concept met een slagingspercentage van 99%
  • Erkend door zorgverzekeraars en geaccrediteerd door CPION, SNRO en kwaliteitsregister V&V.
  • Maar liefst 96 geaccrediteerde V&V punten in 12 lessen (of 192 in 18 lessen).
  • Relatief weinig contacturen, dus goed te combineren met werk/gezin.
  • Studeren in eigen tempo, vooruit werken is mogelijk.
  • Horizon verbreden door te studeren met therapeuten (bv. massagetherapeuten, orthomoleculair artsen).
  • In termijnen betalen zonder bijkomende kosten.
  • Veel leslocaties en flexibele inhaalmogelijkheden.

Aanbieding

In april starten we met twee introductieklassen (een MBK- en een PSBK groep) van 12 deelnemers waarvan de helft verpleegkundige of verzorgende is en de andere helft therapeut. Een mooie manier om te kijken hoe het studeren samen gaat. Het betreffen versnelde trajecten, wat betekent dat je binnen 12 lessen verspreid over 6 maanden je diploma op zak kunt hebben. Voor deelname aan deze klassen krijg je maar liefst €795 korting. Het enige wat hier tegenover staat is dat je na afloop van iedere les een korte vragenlijst invult en wij je wellicht een keertje bellen om te vragen hoe je de opleiding ervaart en of je wellicht nog feedback (of complimenten) voor ons hebt!

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in!

nieuwebutton mbk                   nieuwebutton psbk

Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op onze website of bel met een van onze servicetoppers, 085 401 93 68.

Hopelijk tot ziens,

Con Amore

Over Con Amore

Con Amore is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in de opleidingen medische en psychosociale basiskennis. We zijn een familiebedrijf met een passie voor liefdevol ondernemen. Dit uit zich o.a. in betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor onze studenten, en een continue drive om hen de best mogelijke opleidingservaring aan te bieden. Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen over het ontstaan en de missie van Con Amore.

Geschreven door:
Con Amore

Categorie
nieuws Opleidingsnieuws

Delen:

Populair artikel: