16 augustus 2018

“Lezingen geven is een mooie manier om veel mensen te bereiken”

Hoe overleef je het als beginnend therapeut? Orthomoleculair therapeut Wout van Helden vertelt over ‘doen waarvoor je gemaakt bent’, je boodschap verkondigen op festivals en stress reguleren met supplementen op eigen recept.


categorie: Interview Voeding

10 augustus 2018

Nascholing: palliatieve zorg

palliatieve zorg nascholing bijscholing complementaire gezondheidszorg

Palliatieve zorg is de zorg die gericht is op verlichting van pijn en onnodig lijden. Palliatieve zorg is een intensieve complexe zorg die zowel lichamelijke als psychosociale en spirituele aspecten omvat. Hier gaat onze nascholing over.


categorie: Nieuws Opleidingsnieuws

8 augustus 2018

Even voorstellen: de Iokai Shiatsu Opleiding

Sinds 2017 verzorgt Con Amore de Medische Basiskennis op de Iokai Shiatsu Opleiding in Amsterdam. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en stellen jullie daarom graag voor aan de man achter de opleiding: Norbert grote Beverborg.


categorie: nieuws Opleidingsnieuws

31 juli 2018

Wortelfeest (recept)

Vandaag een ode aan de wortel: een recept met maar liefst vier verschillende wortelbereidingen op 1 bord. Als dat geen feest is!


categorie: Column Ode aan de groenten

25 juli 2018

Medicijnen èn mindfulness in holistisch kinderziekenhuis Kinderbuik&co

Kinderbuik&co is het eerste kinderziekenhuis in Nederland waar kinderen reguliere èn complementaire zorg krijgen. “In drie jaar tijd zijn er meer dan 800 kinderen met chronische klachten succesvol behandeld”


categorie: Interview

13 juli 2018

Functional Fascia Release: onderhoudsbeurt voor het lichaam

fascia release lichaamsgerichte therapie anatomy trains

Functional Fascia Release is een nieuwe lichaamsgerichte therapie uit de Verenigde Staten die ook langzaam in Nederland terrein wint. Deze therapie brengt het lichaam in balans door het laten ontspannen van het bindweefsel.


categorie: Behandelmethoden Nieuws Thema onderwerpen