23 December 2016

Service vanuit het hart

2016077-5

 WIJ WENSEN JULLIE FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR! LIEFS VAN HET CON AMORE TEAM

Het is druk op kantoor. Con Amore reikt deze maand een recordaantal diploma’s uit. Bijna iedere student heeft een deadline voor het inleveren van het diploma bij de beroepsvereniging. Er is geen ruimte voor fouten. Iedereen staat op scherp.

Mijn keel is droog van het praten en het lachen, mijn hoofd zit vol met cijferberekeningen, kerstliederen, beroepsverenigingen, deadlines en paspoortnamen. Toch is mijn energie tomeloos, want ik houd van de decemberperiode. Hier komt het harde werk van de student en van Con Amore samen, samen wandelen we over de eindstreep.

Tussen de drukte en stress door, hebben vele studenten ons via telefoon, email of Facebook bedankt voor de goede zorgen en de fijne samenwerking. Deze berichten doen ons glunderen. We hebben zelfs een mapje aangemaakt op de computer genaamd Share the Love waar we al deze berichtjes inzetten. Op deze manier kunnen we de liefde vanuit onze studenten bewaren en koesteren. Want eerlijk is eerlijk, deze liefde, daar doen we het uiteindelijk voor.

Als ik terugdenk aan een jaar service bij Con Amore dan denk ik aan de lange, unieke en warme gesprekken met onze studenten. Al na een paar minuten heb ik niet meer in de gaten dat ik een headset op heb. Ik praat vrijuit en vanuit het hart. Er valt een barrière weg, de schutting gaat plat en ik kan echt luisteren naar iemand zijn verhaal. Er ontstaat ruimte om een relatie op te bouwen. Ik kan de persoon aan de andere kant van de lijn helpen: oprecht en vanuit het hart.

Collega’s op kantoor kijken me vaak wat vreemd aan als ik klaar ben met bellen. “Was dat je moeder?” vragen ze dan. Heerlijk vind ik dat!

Ik heb sommige studenten echt leren kennen. Goede en slechte tijden werden besproken. Er waren studenten die kopje onder gingen in onverwachte tegenspoed: ziektes, scheidingen, faalangst, slechte cijfers en ander verdriet hield ze in de greep. De opleiding werd meerdere malen gepauzeerd, maar er bleef contact, begrip en hoop. Als ik nu hoor dat deze studenten alsnog hun diploma gehaald hebben, dan ontroerd mij dat zeer.

Dit soort voorbeelden vatten wat mij betreft de kracht van Con Amore samen. Onze flexibiliteit, warme en persoonlijke service en unieke en aangename lesconcept zorgt ervoor dat we samen over de eindstreep wandelen. Het succes van ons concept is volledig te wijten aan de wisselwerking tussen onze waarden en onze bijzonder hardwerkende studenten.

Met deze visie zijn Albert & Rinske (oprichters Con Amore red.) Con Amore ooit begonnen. Ik ben er trots op dat we dit gedachtegoed nog steeds kunnen uitdragen.

Om jullie te bedanken voor de geweldige samenwerking afgelopen jaar heb ik een klein kerstcadeautje: mijn allereerste kookboek ‘Ode aan de groenten’ kan je via onderstaande button gratis downloaden.

Alvast hele fijne feestdagen en ik hoop jullie in het nieuwe jaar weer te spreken!

Veel liefde

Marty en het Con Amore team

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang Albert Jansen’s boek “Ziek, beter, best” gratis als ebook.