Samen op weg naar een integrale gezondheidszorg

Behaal je volledig geaccrediteerde MBK of PSBK diploma binnen 4 maanden!

Door Con Amore

13 april 2016

Op veler verzoek presenteren wij onze nieuwe versnelde Pro studies. Middels deze studies kan je jezelf binnen korte tijd verzekeren van een geaccrediteerd medische basiskennis of psychosociale basiskennis diploma.

De studies hebben dezelfde inhoud en kwaliteit als onze gewone medische- en psychosociale basiskennis studies en zijn geaccrediteerd door CPION en SNRO volgens de PLATO-normen. De versnelde opleidingen zijn een stuk intensiever dan onze reguliere trajecten. De 12 klassikale lessen zijn namelijk verdeeld over 6 maanden, waar we normaal 10 tot 12 maanden voor hanteren.

Om het hoge tempo bij te kunnen benen adviseren wij minimaal 2 maanden voor de start van lesreeks te beginnen met de thuisstudie. Deze thuisstudie bestaat uit een set studievragen per les, die je beantwoordt in onze online leeromgeving. Door vroeg te beginnen met de voorbereiding verlaag je de studiedruk tijdens de lesreeks aanzienlijk. De 12 lesdagen zijn verdeeld in 4 aaneensluitende blokken. Per lesblok zijn er 3 achtereenvolgende weken waarin je 1 dag les hebt. Elke vierde week is een lesvrije week. Uiteraard zullen onze ervaren docenten je zo goed mogelijk bijstaan in dit intensieve traject.

Mocht je een keer een les niet kunnen (om welke reden dan ook)? Geen probleem, er zijn altijd mogelijkheden om een lesdag op een ander moment bij te wonen. Ons service-team staat voor je klaar om de inhaalmogelijkheden met je door te nemen. Ook als je speciale wensen hebt qua lesdag of periode waarin je het liefst de opleiding volgt, kijken wij graag samen met jou naar de opties.

Schrijf je nu snel in want er is beperkt plek beschikbaar.

 

Con Amore bij jou in de buurt:

Kun je zelf een groep van minimaal 11 studenten  vormen? Dan kunnen wij de opleiding bij jou in de buurt faciliteren. Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

banner-button-2-5banner-button-1-5

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief