17 August 2017

Succesvolle overgang naar nieuwe levensfase

Levensfases-en-transities-5

 LEVENSFASES EN TRANSITIES

In het leven doorlopen we als mens allemaal dezelfde fases: van kind naar puber, jongvolwassene, volwassene, senior en uiteindelijk naar bejaarde. Iedereen doorloopt deze fases op zijn/haar unieke manier. En elke fase is een uitnodiging om te groeien en je eigen potentie te ontdekken. We gaan onderzoeken of we nog achter dezelfde waarden staan, of we tevreden zijn met het leven dat we nu leven. We vinden misschien zelfs de moed om oude overtuigingen los te laten.

Maar wat als deze overgangen niet zo soepel verlopen? Wat als iemand er niet zelf uit komt en in een midlifecrisis, burn-out of depressie terecht komt? Hoe kan je zo iemand het beste helpen? Kennis over de verschillende levensfases en transities kan erg nuttig zijn om cliënten te helpen die hierin vastlopen. Hier gaat onze nascholing ‘Levensfases en transities’ over.

In de nascholing komen de uitdagingen aan bod die elke levensfase en transitie met zich meebrengt. Er wordt stilgestaan bij hoe men deze verschillende fases kan ervaren en doorlopen. En wat er nodig is om deze transities succesvol te laten verlopen. Je krijgt handvatten mee in hoe jij je cliënten het beste kunt begeleiden.

Klik op de oranje button voor meer informatie over de nascholing ‘Levensfases en transities’. Indien je vragen hebt neem dan gerust telefonisch contact met ons op via (085 401 9368) of stuur een mail naar info@conamore.com

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang Albert Jansen’s boek “Ziek, beter, best” gratis als ebook.