Samen op weg naar een integrale gezondheidszorg

Nascholing: Luister naar het ritme van je hart

Door Con Amore

3 april 2018

iStock-503708758-5

 Jouw hart is meer dan alleen een spierpomp, die 100.000 x per dag informatie en energie door je lijf pompt. Je hart staat voor het vierde chakra en is het centrum van je passie in dit leven. Wist je dat je hartritme verandert als je muziek luistert? En dat je hart sterker en vitaler is als je gelukkig bent? Wat doet jouw hart sneller kloppen?

Deze dag staat in het teken van het hart: je fysieke hart en je spirituele hart. We bespreken aan de hand van casuïstiek wat er met het fysieke hart aan de hand kan zijn. We maken een reis door het lichaam en we gaan op zoek naar ons eigen ritme en passie in dit leven.

Tijdens deze dag zullen aan de hand van casuïstiek de belangrijkste hartaandoeningen aan de orde komen (Anatomie en Fysiologie van het Hart, Myocardinfarct, Hartfalen, Boezemfibrilleren). Er wordt in groepjes gediscussieerd over echte patiëntencasussen en voorbeelden uit het leven. Om actief mee te kunnen doen met brainstormen over de casussen is het belangrijk om goed voorbereid naar de les toe te komen en dien je alle studievragen te hebben beantwoord.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan:

  • Anatomie en Fysiologie van het hart
  • De ziektebeelden: myocardinfarct, hartfalen en boezemfibrilleren
  • Het hart als endocriene klier
  • Het geheugen van het hart
  • De magnetische en electrische velden van het hart
  • Meditatieve oefeningen om contact te maken met je hartchackra
  • Oefeningen met muziek om het ritme van je hart te voelen

 

Klik op de oranje button voor meer informatie over de nascholing ‘Luister naar het ritme van je hart’. Indien je vragen hebt neem dan gerust telefonisch contact met ons op via (085 401 9368) of stuur een mail naar info@conamore.com

 

button-nascholing-holistisch-mensbeeld-goed

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief