Samen op weg naar een integrale gezondheidszorg

Dé blog voor complementair werkende therapeuten

8 december 2015

Con Amore is hét blog voor complementair werkende therapeuten. Je leest hier interviews met collega-therapeuten over hun visie en hoe zij medische basiskennis toepassen in de praktijk. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van complementaire en reguliere geneeskunde en wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast is er ruimte voor verdieping met onderwerpen zoals de therapeutische relatie, communicatie met de huisarts, samenwerking met het reguliere veld en persoonlijke ontwikkeling.

Binnenkort kan je je abonneren op onze maandelijkse e-zine (digitaal magazine) met alle artikelen van het blog. Zo ben je er zeker van dat je altijd up-to-date blijft!

Heb jij een mooi verhaal dat je graag wilt delen met de wereld?? Stuur een mail naar blog@conamore.com

Lees hier de eerste twee artikelen:
De pijnstillende werking van muziek na operatie
‘Opeens zag ik alle verbanden, mijn vader had de ziekte van Lyme’

 

Con Amore wil een bijdrage leveren aan een gezondheidszorg waarbij complementaire en reguliere geneeskunde intensief samen werken. Wij doen dit door complementair werkende therapeuten in hun kracht te zetten middels een hoogwaardige, geaccrediteerde opleiding en  diverse nascholingen waarin we wetenschappelijke kennis combineren met een holistisch mensbeeld.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief