Samen op weg naar een integrale gezondheidszorg

“Samen sprinten we naar de finish en zijn we klaar voor 2017!”

Door Con Amore

14 juni 2016

don-con-amore-6

In september starten we met onze versnelde medische basiskennis opleiding (MBK) in Amsterdam en Utrecht en met de versnelde psychosociale basiskennis opleiding (PSBK) in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle. De versnelde trajecten duren slechts drieënhalve maand, zodat er nog voor 2017 een geaccrediteerd diploma behaald kan worden. Niemand minder dan Con Amore oprichter Albert Jansen gaat een groot deel van de medische basiskennis lessen geven. Hij komt hier speciaal voor uit Frankrijk waar hij sinds 2015 woont. We vroegen hem wat studenten kunnen verwachten en hoe zij zich het beste kunnen voorbereiden op dit versnelde traject.

Wat kunnen studenten verwachten?
“Het is belangrijk voor aankomende studenten te weten, dat we lekker gaan ‘knallen’, dat we veel plezier hebben tijdens de lessen, dat het door zijn praktijkgerichtheid waanzinnig interessant is en daardoor zeer toepasbaar in de eigen praktijk. Door de bijzondere lesvorm is er ook aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat maakt het traject ook zo de moeite waard! Het draait dus niet alleen om het behalen van een diploma. De praktijk wijst uit dat iedere student die gemotiveerd werkt, dit aankan én slaagt! Dat is toch een geweldig bemoedigend gegeven. Samen sprinten we naar de finish en zijn we klaar voor 2017!”

Het versnelde traject is pittig, hoe kunnen studenten zich het beste voorbereiden?
“Ik adviseer de studenten gedisciplineerd en ruim van tevoren aan de slag te gaan. Met oog op de voorbereiding van de lessen sluiten we de inschrijving op 1 juli. Zo hebben alle deelnemers nog twee maanden voorbereidingstijd voordat de opleiding van start gaat. Hoe eerder je begint, hoe beter je de werkdruk verspreidt. Het versnelde traject wordt een geweldige onderdompeling in het medische en psychologische lesmateriaal. Dit tilt therapeuten naar een hoger professioneel niveau, waar het natuurlijk om te doen is. Zoiets doe je er niet zomaar even bij, naast al je andere werkzaamheden. Je moet dit versnelde traject absoluut prioriteit en dus tijd geven!”

Waar kijk je het meest naar uit?
“Ik kijk er naar uit om de nieuwe studenten te ontmoeten en hen medische kennis bij te brengen, maar ook om ze in te wijden in het geheim van echt genezen. Spiritualiteit en geneeskunde gaan hand in hand, ook al zou je dat niet zeggen als je de reguliere geneeskunde aan den lijve hebt ervaren. Ik wens iedereen zo’n prachtige en rijke ervaring met het leertraject van Con Amore toe!”

Klik hieronder voor meer informatie over de versnelde trajecten. Indien je vragen hebt neem dan gerust telefonisch contact met ons op via (085 401 9368) of stuur een mail naar info@conamore.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief