Samen op weg naar een integrale gezondheidszorg

Wegens succes verlengd: Extra groepen MBK en PSBK-versneld

Door Con Amore

3 oktober 2016

group-exercise-sunset-David-De-Lossy-56a9058d3df78cf772a2e52e-e1491210680115-5

 VERSNELDE OPLEIDINGEN

Wegens succes verlengd! Met veel plezier publiceren wij extra groepen MBK en PSBK-versneld. Middels deze studies kan je jezelf binnen korte tijd verzekeren van een geaccrediteerd medische basiskennis of psychosociale basiskennis diploma.

De studies hebben dezelfde inhoud en kwaliteit als onze gewone medische- en psychosociale basiskennis studies en zijn geaccrediteerd door CPION en SNRO volgens de PLATO-normen. De versnelde opleidingen zijn een stuk intensiever dan onze reguliere trajecten. De 12 klassikale lessen zijn namelijk verdeeld over een 6 maanden, waar we normaal 10 tot 12 maanden voor hanteren. Om het hoge tempo bij te kunnen benen adviseren wij minimaal 2 maanden voor de start van lesreeks te beginnen met de thuisstudie. Deze thuisstudie bestaat uit een set studievragen per les, die je beantwoordt in onze online leeromgeving. Door vroeg te beginnen met de voorbereiding verlaag je de studiedruk tijdens de lesreeks aanzienlijk. Uiteraard zullen onze ervaren docenten je zo goed mogelijk bijstaan in dit intensieve traject.

Mocht je een keer een les niet kunnen (om welke reden dan ook)? Geen probleem, er zijn altijd mogelijkheden om een lesdag op een ander moment bij te wonen. Ons service-team staat voor je klaar om de inhaalmogelijkheden met je door te nemen. Ook als je speciale wensen hebt qua lesdag of periode waarin je het liefst de opleiding volgt, kijken wij graag samen met jou naar de opties.

Schrijf je nu snel in, want er zijn weer een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Con Amore bij jou in de buurt:

Kun je zelf een groep van minimaal 11 studenten  vormen? Dan kunnen wij de opleiding bij jou in de buurt faciliteren. Neem contact met ons op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

banner-button-2         banner-button-1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief